Nieuwe stap in onderzoek van aangifte tegen Eternit.

De aangifte van het Comité Asbestslachtoffers tegen Eternit krijgt een vervolg. In het lopende onderzoek wil de politie nu graag in contact komen met mensen die mogelijk ook slachtoffer zijn van dit bedrijf in Goor of hier informatie over hebben.

De politie meldt op haar website dat de zaak onderzocht wordt en dat het onderzoeksteam graag in contact wil komen met mensen die mogelijk ook slachtoffer zijn van Eternit, of hier informatie over hebben. Het kan hierbij gaan om blootstelling binnen de werkomgeving, in de thuissituatie, in de woonomgeving of bij verwerking van de asbesthoudende producten.

Heeft u vragen of informatie dan kunt u contact opnemen met het onderzoeksteam onder nummer 088-6615420 of mailen naar asbest[at]politie[dot]nl